torstai 9. lokakuuta 2008


Eksyin taas matkallani lankakauppaan. Ongelmani on se, että siellä hyllyjen välissä kuuhatessa menen sekaisin, unohdan mitä minun piti neuloa ja mistä langasta, koska valinnanvaraa on niin paljon. Kaikkia kivoja värejä ja pörröisiä keriä. Tästä johtuen ostan yhden kerän iiihanaa lankaa ja kotona huomaan, että se on joko liian ohut/paksu tiettyyn neuleeseen, eikä yhdellä kerällä kovin pitkälle pötkitä muutenkaan. Tästä viisastuneena kaappasin mukaani lankakerän sijaan vauvanuttukirjasen, Sublimen The Third Little Handknit Book. On muuten söpöjä juttuja! Mukana oli myös suomennokset ohjeisiin. Jotenka te elävästä elämästä olevat tuttavat, jos kiinnostaa, saatte lainata tätä jossain vaiheessa mikäli mieli tekee (tai voin kopsata teille yksittäisiä ohjeita). Huutakie hep. Alla kuvia kirjassa olevista jutuista.



5 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Nuot Sublimen vauvaneuleet ovat aina niin suloisia. Kuvat niin seesteisiä ja kaikkea. Ja kaukana siitä vauvatodellisuudesta :)

Anonyymi kirjoitti...

soile, anna mun nyt pysyä hetki vielä harhoissani ;)

Inka kirjoitti...

Suloisia malleja! Ja mullekin käy noin aina lankakaupassa - kotiin eksyy aina joku ihana kerä josta en sitten oikein tiedä mitä tekisin :)

helmineiti kirjoitti...

inka: Niinpä, oli huojentavaa kun kerrankin kaupasta tarttui mukaan opus millä niistä kotona olevista keristä pääsee eroon ;)

siina kirjoitti...

Pakko huutaa tähän nyt, että HEP! Vaikken sua tunnekaan ;) Tuota Daisy-jakun ohjetta olen himoinnut ja koittanut miettiä mistä löytäisin... :) Näyttäisi vauvaneidin päällä varmaan suloiselta!!