keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Päivän ohjelma / Todays program



1) Aamukahvi / Morning coffee. Olen vähentänyt kahvin juontiani huomattavasti, mutta aamukahvista olen pitänyt kiinni. Maistuisko pääkallokahvi?










2) Blogi ja virkkausprojekti. / Blogging and crocheting. Viime päivinä blogikirjoittelut ovat jääneet vähemmälle. Olen keskittynyt liikuntaan, ystävyyssuhteiden ylläpitämiseen, illanistujaisissa hereillä pysymiseen ja neulomiseen. Väliin mahtuu myös opiskelua, tosin huonolla motivaatiolla. Uusin innostukseni kohde on virkkaus. Miten uskomattoman helppoa ja nopeaa se voikaan olla!? Luulin, että pylväät ja puolipylväät ovat vähintäänkin ymmärrykseni ulottumattomissa, mutta mitä vielä, minähän osaan! Jee. Ohje on siis Garnstudion ja nutun lisäksi ohjeesta löytyy opastus myös tossuille ja huovalle. Kaunis ja suloinen vanhanajan nuttu <3>






















3) Tentti ja kirjat. / Studying.











4) Takkiongelma. / Coatproblem. Keep it or not? Minulla on villakangastakkeja aivan tarpeeksi. En tarvitse enää yhtään enempää talvi- tai välikausitakkia. Noh...Elloksella oli alennus. Kuvan takki maksoi nyt 40e. Mitä tein minä? Klik vain ja takki saapui eilen. Takki on todella kaunis päällä. Pikkiriikkisen pieni hartioista tosin, muttei häiritsevästi. Mutta tästä pääsemmekin kappaleen ensimmäiseen lauseeseen. En tarvitse takkeja. Palautanko vai pidänkö?


















5) Bodymove. Illalla pomppimaan.





I will do my best to translate some of my writings in English. I´m not very good at it, so you might have to deal with several errors in writing.

kuvat:
http://spielwaren-restposten.de/ebay-bilder/mc.muetzel0056518092005180419/Gymnastikball-rot.jpg
http://www.vmunix.com/mark/blog/wp-content/latte-art2.jpg
http://media.redcatsnordic.com/ellos/images/products/normal/39-39/39-3991_F.jpg
http://kellibestoliver.greenoptions.com/files/110/books.jpg

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ah, aivan suloinen tuo nuttu! Kävin katsomassa niitä muitakin ohjeita ja AH kuinka suloisia! Täytyy laittaa kirjanmerkkeihin tuo sivu. Mutta nyt, huonosti nukutun yön jälkeen mallit tuntuivat ÄH niin vaikeilta...

ÄH ja PUH terveiset maalaismammalta

Sofia kirjoitti...

Voisithan sinä tuon takin pitää, kun kerran jo tilasit sen! ;)) Ja tietenkin jos se näyttää hyvältä päälläsi. Itselläni on aivan liian vähän takkeja, huikeat kolme kappaletta. :D

Kingsley kirjoitti...

Miten tuommoinen pääkallokahvi tehdään?! Hurmaava! ;D Uusin postaukseni blogissani käsitteleekin juuri kahvia. :D

Anonyymi kirjoitti...

maalaismamma: Tuo on kyllä tosi suloinen villatakki. Aloitin itseasiassa jo kaksi nuttua tällä ohjeella. Kivoja ohjeita muutenkin koko sivusto täynnä.:) Villatakin ohje ei ole ainakaan yhtään vaikea, oikeastaan vain pylväitä toisen perään. Täytyy vaan päästä sen alun yli.

sofii: Niin, kai sen voisi pitää :) Ihan kiva se kyllä on.

molly: Ikävä kyllä en tiedä itsekään, kuva ei ole itseni ottama. Kuvan osoite löytyy viestin alaosasta. Hieman kyllä pelottaisi, jos joku tulisi oikeasti pääkallokahvia tarjoilemaan :)