maanantai 1. joulukuuta 2008

Valkoisia pipareita / White gingerbreads


Palasin lauantaina ystävieni pikkujouluista lievästi sanottuna joulufiiliksissä ja teki mieli väsätä omaankin kotiin jotain jouluista. Ikean tauluun on helppo asetella mielensä mukaan kuvia tai sitten jotain muuta, nyt pistin sinne netistä löytämiäni pipariukon kuvia. Tarkoitus oli kyllä tehdä noista pipareista ruskeita, mutta ruskeaa kartonkia ei sattunut olemaan sillä hetkellä saatavilla, enkä jaksanut alkaa maalaamaan, joten oli tyytyminen valkoisiin. Ovatpa sitten vaikka lumiukon ja piparin välimuotoja. :) Pipariukko täältä.
Ikea frame and 15 gingerbread men. Picture from here.

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

onpas simppeli ja kiva idea!

Anonyymi kirjoitti...

Nythän minä vasta hokasin, että
pipareita ne siinä.Komia eli nätti.

helmineiti kirjoitti...

Titta, :)

Anonyymi, miten musta tuntuu, että joku on vihdoin oppinut kommenttiboksin käytön...;) Jos nimi alkaa R-kirjaimella niin oikeaan taisi osua. Jos ei niin pahoittelut :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän minut tunnistettiin ???
Ärrä

helmineiti kirjoitti...

Ärrä, no kato nythän mä vasta hokasin oikeen kunnolla että näähän se tosiaanki olit. Kato jotku kirjoittaa vähän persoonallisemmin tai omaperäisemmin ja joillakin on peräti jäänyt levy päälle.;) Vai mikä se oli?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana idea!!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hauska idea! Siekö jaksoit viel askarrella pikkujoulujen päätteeksi, noh eihän bibbalot myöhään kestäny.
Ja nuo kalakaveripöksyt on myös suloset ja se pinkki nuttusetti!

maalaismammeli

helmineiti kirjoitti...

heidi, kiitos :)

maalaismammeli, nyt mä jäin miettimään, että askartelinko mä todella silloin samana päivänä.. Se oli varmaan sitten sunnuntaina, koska en mä nyt yölläkään täällä saksia heilutellut.