lauantai 29. marraskuuta 2008

little things


Minä jatkan taisteluani neuleitteni kanssa, mutta äitini on saanut jotain valmiiksikin. Hän neuloi näpsäkän vaaleanpunaisen kypärämyssyn ja neuletakin. En malttanut kuitenkaan pitää täysin sormiani erossa näistä, vaan lisäsin kukan keskelle tuon sinisenvihreän napin ja tein nappikoristeen myssyn kupeelle.

When I'm struggling with my knitting projects, luckily there is someone who hasn't got a problem with finishing things. My mom knitted those lovely cap and sweater. I added that blue-green button in the center of that flower and I also made a little "brooch" on the cap.


Pattern: Novitan nuttu ja kypärämyssy
Yarn: Novita Wool

Olen sentään jotain saanut kuitenkin tehtyä. Halusin muistaa tulevaa isää hieman erityisemmällä lahjalla ja hän sai pipon ja hanskojen lisäksi muutaman tuunatun vauvanvaatteen. Olin ostanut jo puoli vuotta sitten silityspaperia, johon voi tulostaa kuvia (T-Shirt Transform Paper), liekkö olin innoittunut Mielityn valokuvatulostuksista. No nyt näille vihdoin tuli käyttöä. :) Kuvasin vain yhden vaatekappaleen, tekstejä pääsi myös pariin muuhun vaatteeseen. Kuvan pöksyt on henkkamaukan tuotantoa. Tähän samaan syssyyn voisin kiittää maalaismammaa ihanasta tyynystä, jossa oli tällä samalla tekniikalla siirretty kuva meistä pieninä. Todella nätti ja olisin pistänyt siitäkin kuvan, mutten oikein tiedä oisitko tykännyt siitä. :)

I wanted to make something special for daddy-to-be, so I used T-Shirt Transfer Papers and iron to add few writing on babys clothes. It says "daddys little fishing buddy". (Pants are from H&M).

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Just adorable! Please tell your mother she did a beautiful job.

helmineiti kirjoitti...

Thanks, I'll tell her :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi lutuset nuo sun äitis tekemät jutut :)
Ja ihanat nuo housut, kyllä varmaan tuleva isi on mielissään ;)

Darja kirjoitti...

Komeat pöksyt on kyllä! Nyt etsimään samammoista paperia... :D