tiistai 22. tammikuuta 2008

Enkeleitä, onko heitä?

Pari vuotta sitten kuolasin sisustuspuuskissani Living etc.- ja Sköna hem-lehtiä ja säilöin lehdistä kuvia erään kirjan väliin. Kirja oli isäni ostama joululahja, Katherine Sorrellin Home design planner. Kirja ei ollut sisällöltään kovin ihmeellinen, mutta siinä oli mainiot taskut jokaisen käsiteltävän huoneosion yhteydessä. Hyvä säilytyspaikka siis tällaiselle lehdentuhoajalle kuin itse valitettavasti olen. Osan kuvien ideoista olen toteuttanut, osasta vain haaveilen. Tässäpä muutama:

Enkelit. Olen aivan rakastunut enkelikiiltokuviin. Kortteihin ja joulukuuseen ne ovat jo päätyneetkin. Ripottelisin niitä joka paikkaan, mutta valitettavasti mielikuvitus ei suostu enää yhteistyöhön. Kuvassa kiiltokuvat on jäädytetty onnistuneesti jäälyhdyn sisään. Tätä voisi tietysti kokeilla, jos pakkasta vain olisi reilummin.




Valkoinen huone. Jos osaisin loihtia lähellekään vastaavan kodin/huoneen kuin kuvassa oleva, en luultavasti kykenisi enää kotitöihin. Lojuisin transsissa peittoon kääriytyneenä divaanillani ja huokailisin vuoroin kuultavan valoisuuden ja vuoroin pastellisävyjen raukaisemana. Mies kävisi välillä ruokkimassa ja juottamassa minut. Kuvasta inspiroituneena onnistuin sentään metsästämään vastaavat puuvillaverhot ja ne koristavatkin nyt olohuonettamme. Huoneen ilmettä olen myös saanut hilattua hieman vaaleampaan suuntaan.




Simpukkakilkutinlamppu. Toissakesänä tein kauniin löydön. Se oli kaunis lamppu, joka koostui pyöreistä simpukankuoresta tehdyistä helyistä. Tyyliltään vähän niin kuin kristallikruunu ja simpukkapyörylät aivan niin kuin tuossa kuvassa olevat. Lamppu jäi kauppaan, syytä en muista miksi. Kauppa sijaitsee Tukholmassa, joten eipä tästä lähdetä enää virhettä korjaamaan. Harmittaa.





Mustavalkoiset valokuvat. Valokuvat kehystettynä seinälle tuollaiseen kivaan ryhmään. Tämän olen saanut jopa toteutettuakin ja tykkään kovasti! Valokuvissa on meille läheisiä henkilöitä ja muutama potretti myös meidän omista naamoista.

Näitähän olisi lisää vaikka kuinka, mutta täytyy nyt ensin päättää mille alan seuraavaksi. Tein lupauksen, etten tuo tänne juurikaan muita kuvia kuin sellaisia, jotka liittyvät johonkin meneillään olevaan juttuun. Muuten homma lässähtää heti alkuunsa.

Ei kommentteja: