torstai 24. tammikuuta 2008

Kirppislöytöjä

Käväisin kotimatkan varrella kirpputorilla ja löysin sieltä villalapaset sekä kauniin pitsiliinan. Ompelin pitsiliinan kiinni lapasen selkäpuolelle. Nyt pitäisi vain löytää toinen vastaava pitsiliina jostakin. Onkohan aivan mahdoton tehtävä... Täysin samanlaista en varmasti löydä, mutta edes saman värinen olisi kiva.



8 kommenttia:

P kirjoitti...

Olipas kekseliästä, tosi nätin näköinen :) Onnea toisen samanmoisen metsästykseen ;)

Miina kirjoitti...

Oi, tulipa siitä suloinen!<3 Onnea minunkin puolestani toisen kappaleen etsintään.

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva ja kaunis idea!
Virkkailen parast aikaa lappusia, mutta en aivan samanlaista mallia kuin sinun etsimäsi. Lanka taitaa olla kylläkin samaa eli luonnonvalk.kalalanka.

Anonyymi kirjoitti...

p: Kiitos :) Samanlaisen löytäminen voi olla aika kiven alla, mutta kassotaan. Muistaakseni olen joskus vuosia sitten nähnyt samantapaisia pitsiliinavirityksiä (lapasissa tai myssyssä) ja sieltä kai jäänyt mieleen, että voisi tehdä itsekin.

mitu: Huomaisikohan kukaan, jos toisessa lapasessa olisi valkoinen pitsiliina...?;) Niitä kyllä löytyy.

eijan kudontaputiikki: Ai, käynpäs vilkaisemassa sivuillasi käsitöitäsi. Itse en haaveilekaan osaavani virkata vastaavaa. Toisin sanoen kärsivällisyys ei riitä. :)

Inka kirjoitti...

Ihana! Mä olen kiinnittänyt kaksi pientä ja vaaleaa pitsiliinaa tummiin rottinkikoreihin, ovat hauskan näköiset :)

-Mai- kirjoitti...

Onpa kaunis lapanen! Mietiskelin juuri, että miksi toisen lapasen pitsin edes tarvitsisi olla samanlainen? Voisi olla hauska jos toisessa lapasessa olisikin joku vanha kirjonta tai applikaatio? Ajatus lapasessa on jo niin luova, persoonallinen ja omaperäinen, että kyllä se kantaa hieman sitä lisääkin:)

U kirjoitti...

Todellakin aivan ihana idea! Lapanen näyttää niin suloiselta, että mietin, että ei toista välttämättä tarvitsisi edes koristella. Yhdellä koristeella tulee jotenkin hauskan söpö vaikutelma, minusta. :)

Anonyymi kirjoitti...

inkivääri: Kiitos! Nyt heräsi uteliaisuus. Täytyy käydä kurkkaamassa, josko sinulla olisi niistä kuva. Kuulostaa mielenkiintoiselta.

mai: Aivan totta, hyvä idea. Täytyypä miettiä mitä sitä keksisi.:)

u: Koetestasin lapaset jo kävelylenkillä ja hyvin näytti onnistuvan ihan eriparinakin.:D Hyvä kuulla, ettei minua pidettäisi (pelkästään) laiskana, jos jätänkin toisen ihan entiselleen. Koska sitähän minä en missään muotoa ole...;)