torstai 6. marraskuuta 2008

Äiti kutoo / Mommy knits

Äitinikin innostui kutomisesta ja hetkessä syntyi tällaiset ihanaiset pikkuvauvan villapökät. Pökät ovat Novitan villahaalarin ohjeesta muunnellut, yläosa on vain jätetty pois. Koossa on kasvun varaa, mutta onneksi ovat helposti lyhennettävissä tuosta vyötärön kohdalta.

Et varmaan ajatellut löytäväsi neulomiesi pökien kuvia ihan täältä Interin Netistä (vai mikä se nyt oli?), mutta kun ne oli niin hienot, pitihän niistä kuva pistää :). Jos sormia vielä syyhyttää ja innostus kasvaa, tähän osoitteeseen saapi kutoa ihan mitä vain minikokoista. Otetaan lämmöllä vastaan ja varmasti tulee käyttöön! Mutta ei pakkoa, ei pakkoa. Teillä niitä rojekteja on muutenkin. Minulla on muuten vieläkin tämä lehtesi täällä hyvässä jemmassa, soittele jos tarvit sen pikaisesti takaisin.

My mom did these lovely baby pants. :) Definitely very warm and useful!

Pattern: Novita 2/2002, Valkoinen haalari (38)
Yarn: Novita Wool

Olen muuten tehnyt ihanan löydön teerintamalla, Twiningsin omena, kaneli & rusinatee. Eli jos yhtään tekee mieli fiilistellä syksyisissä tai mikseipä jo jouluisissakin tunnelmissa, kaapatkaapa tällainen marketin hyllyltä ja lorauttakaa lusikallinen hunajaa joukkoon.

I have found a new tea flavour, Twinings Apple, cinnamon & raisin flavoured black tea, that makes me think of fall and winter, snow, candlelight and Christmas. <3


2 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Toi on muuten tosi ihanaa teetä. Tunnelmallista, tosiaan!

helmineiti kirjoitti...

markka: Niin on, pitää yrittää vaan pitää mielessä, että hyväänkin kyllästyy, jos sitä juo liikaa :)