torstai 13. maaliskuuta 2008

Kirjojakirjoja

Odottelen malttamattomana näitä kirjoja saapuvaksi:






Viime päivinä luovuuteni on päässyt sellaisiin mittoihin, etten itsekään enää pysy perässä. Ideaa pukkaa toisensa jälkeen sitä mukaa kuin edelliset unohtuvat. Liivi on tosin valmistumassa lähiaikoina eli onneksi olen saanut jotenkin pidettyä kiinni siitä, että työt tulevat valmiiksi. Ai niin..se laukku. No onhan sekin mennyt eteenpäin: yksi koriste pitäisi vain purkaa, tehdä uudelleen ja kiinnittää laukkuun. Lisäksi olen alkanut taas maalaamaan ja piirtämään. Tilanteen kaoottisuutta ei helpota yhtään blogien ehtymättömät ideavarastot, eivätkä todennäköisimmin myöskään nuo postissa matkaavat kirjat. Kirjoitukseni kuulostaa siltä, kuin tilanne olisi jotenkin epämiellyttävä. Mitä vielä. Tunnen olevani enemmän elossa kuin pitkiin aikoihin. Siitä on ainakin viisi vuotta, kun viimeksi koin jotain tällaista, luovuuden iloa. Miten tämä kaikki pääsikin unohtumaan? Näin iso osa minua. Hienoa, että se tuli takaisin. :)

3 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Toivottavasti kirjat tulevat nopsaan, ovat nimittäin ihania! :)

Soile kirjoitti...

Mulle tuli postissa reipas viikko siiten tuo kirjontakirja. Tosi herkullisia juttuja! Joita olisi toisin saanut olla vielä enemmän...

Anonyymi kirjoitti...

inkivääri: Saattaapi mennä pari viikkoa, mutta eiköhän sitä jaksa kärvistellä tuo villaliivin ja laukun kanssa vielä jonkin aikaa. :) Vaikuttaa kyllä tosi kivoilta.

soile: En ole eläissäni kirjonut, joten ihan muutama idea ja ohje auttaa jo alkuun. Harmi tietenkin, jos jäi vähän kaivamaan kirjan ohjeiden vähäisyys.