torstai 13. maaliskuuta 2008

Kysymys

Rakas blogini alkoi temppuilemaan ja nakkaa tuon sivupalkin aivan sivun alareunaan. Sivun joutuu siis rollaamaan aivan alas saakka, jos haluaa naputella aiempia tekstejä tai sivulinkkejä. Asia korjaantui sillä, että vaihdoin sellaisen sivupohjan, joka jostain syystä salli sivupalkin olevan siinä missä sen kuuluukin. Tämä alkuperäinenkin sivupohja toimi aiemmin, muttei enää. Osaakohan joku kertoa miksi?

Lisäksi viestikentässä ei näy enää mm. tekstin tasausnappuloita ja tekstin koon muuttamispainiketta. Kuvatkin näkyvät ainoastaan "tietokonekielellä" viestikentässä siihen saakka kunnes julkaisen viestini. Olenko kenties sekoittanut tämän jotenkin asetuksista vai onko tämä jokin laajempikin ongelma?

nimim. osaan käyttää, mutten korjata

3 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Mullakin on blogissa pientä teknistä ongelmaa.. vaikka osaan vähän html:ää niin nyt en kyllä jaksa tapella kun entiset, toimivat kikat eivät tunnu toimivan. Odottelen pari päivää ja katson sitten uudestaan, josko bloggerilla on jotain ongelmaa juuri tässä sivupohjassa? Mullakin kun on sama :)

Niina K kirjoitti...

Kun katsot siinä html koodi-ikkunan yläoikealla pitäisi olla sellaiset pienet "korokkeet" jossa toisessa lukee :muokkaa html ja toisessa luo..napsauta sitä luo niin palautuu se tila missä näkyy kuvat ja muu ns. normaalina =) Ain niin ja mukanva blogi sinulla.

Anonyymi kirjoitti...

jatta: Ookoo, jospa se korjaantuisi jossain vaiheessa itsestään. Huomasinkin, että olit vaihtanut sivupohjan ja otsikon. Kivan näköinen :)

niina: Kiitos :) Minäpäs kokeilen, enpä olisi tuotakaan tiennyt. Oon kyllä katellu niitä nappuloita, että uskaltaiskos napsauttaa, mutta en ole vielä tohtinut. Jospa ne kuvat sitten toimisi.