torstai 27. maaliskuuta 2008

secret letter to VIP

hihi..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on sitten aivan sama ongelma! Mies on noin 10v. sitten saanut meidän nykyisen pöydän jostain käytettynä ja se on kyllä suoraan sanottuna aika järkky. Pöytään kuuluu 2 penkkiä, jotka ovat vielä kamalemmat: kiikkuvat ja kaakkuvat niin etteivät kyllä ole aivan turvallisetkaan. Ja pöytä on keittiöön nähden niin suuri ettei se näytä hyvältä vaikka mitenkä päin sen yrittäisi laittaa ja kansi on läikikäs ja naarmuinen. Olen peittänyt kannen suurella liinalla ja penkit ovat nyt pihakäytössä kun sain nämä "uudet" tuolit. :) Ei ole kirppareita kierrellessä vielä tullut sopivaa pöytää vastaan, mutta kun se toivottavasti joskus löytyy niin tahtoisin kerätä sitten sen ympärille vanhoja tuoleja, joiden ei tarvitse olla ihan samanlaisia keskenään, mutta maalaisin kaikki valkoisiksi. Mitäs sitä valmista ruokaryhmää ostamaan, kun kirpparilta löytyy paljon persoonallisempia pikkurahalla! Hiukan rakkautta, hiomakonetta ja uudet maalit niin on parempi kuin uusi ;) Mukava tavata toinenkin "höpsö" joka ajattelee näin :)

helmineiti kirjoitti...

lankafriikki: Meidän nykyinen pöytä on tavallaan ihan ok. Siinä ei ole siis mitään suurta vikaa..muuta kuin, että se on liian suuri meidän keittiöön. Ja että se on vähän sellaisen muovisen muka-puun näköinen ja oloinen. Kun mitään "oikeaa" syytä ei ole hommata uutta pöytää, niin olen kärvistellyt tämän asian kanssa jo pitkään. Pöytäliinahan auttaa kyllä paljon. Myös tuolien istuinosan kangaspinta on aivan järkyn näköinen, joten olen aloittanut 3 vuotta sitten projektin, jonka tarkoituksena oli vaihtaa kankaat tuoleihin. Nyt kolme vuotta myöhemmin, olen saanut yhden vaihdettua. Luo sellaista omaa pikanttia lisää tuohon ilmestykseen, muut vihreitä ja yksi beige.;)

Jokin vuosi sitten en vielä ymmärtänyt vanhojen ja elämää nähneiden huonekalujen päälle mitään, mutta nyt tykkään kyllä kovastikin. Tuo on ihan kiva idea, että tuolit olisivat erilaisia. Mun oli itseasiassa tarkoitus laittaa noihin tuoleihin hieman sävyltään erilaisia kangaspäällisiä, joten olen samoilla linjoilla. :) Jospa se unelmien pöytä tulee sinullekin joskus eteen! Jotenkin musta tuntuu, että tuo pöytä on meillä vielä kymmenenkin vuoden päästä..