keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Villaliivistä villakerä

Sain villaliivin jo aikaa sitten lähes lopulliseen muotoonsa, mutta totesin, että eihän tästä mittään tule. Värien ihanuus ei poista sitä tosiasiaa, että noin paksu jumpperi näyttää päälläni vallan kamalalta. Liian paksu lanka, ois pitäny tietää. Olen päättänyt purkaa kaikki sellaiset viritykset, joita en oikeasti tule käyttämään. Niin lähti tämäkin purkautumaan ja tuosta keltaisesta langasta on muodostunut jo yksi ihan kiva lippapipo (kuvaa joskus myöhemmin). Ajattelinkin kartuttaa näitä neulomistaitojani lähinnä asusteiden parissa jonkin aikaa ja sen jälkeen ehkä uskaltaudun uuteen yritykseen.


Pitihän siitä kuitenkin kuva ottaa. Tuossa vaiheessa vielä yritin kovasti neuloa liiviin suurta kaulusta, jos se olisi jotenkin auttanut asiaa, esim. hoikentamaan vyötäröä ja kutistamaan lantiota. Ei se auttanut, olipas tyhmä ja hyödytön kaulus. Olen juuri tullut lenkiltä, joten huurustin kai omalla olemuksellani tuon kameran linssin. :D Toista kuvaa ei valitettavasti ole.

Tässä yksi pipo, joka valmistui viime viikolla eli Nejan Kimallepipo. Oli näpsäkkä ja helppo toteuttaa.

Lanka: Novita Seiskaveikka kaksinkertaisena + valkoista Nallea

My knitted vest was too big and formless, so I must use the yarn for something else. I love that yellow yarn and I think I´m going to use it for cap and pair of mittens. Vests and sweaters are obviously too difficult projects for me. I´ll practise with knitted accessories first (scarves, caps and mittens) and then I´ll try again. I made a cap, Neja's Kimallepipo , and I like it a lot.

5 kommenttia:

neja kirjoitti...

Söpö pipo;)

Anonyymi kirjoitti...

Hih.. alanpas ostaa vaatteita tosi suurella kauluksella, jos se oikeesti kaventais vyötäröä :)

Anonyymi kirjoitti...

neja: No kappas, eikös olekin ;)

minna: Oon päätelly sen niin, että jos kauluksessa ja pään ympärillä yleensäkin on tarpeeksi härpäkettä, kukaan ei huomaa että on pukeutunut jätesäkkiin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olen jäänyt blogiisi koukkuun ja pahasti, tulee käytyä täällä lueskelemassa vähän väliä. En osaa muuta sanoa kuin että tämä on aivan ihana blogi :) Hieno pipo on tullut valmiiksi, ja seiskaveikkakin löytyi :D

helmineiti kirjoitti...

lankafriikki: Koukkuun? Mun blogiin!? No kiitos nyt kamalasti. Kivahan se on tuollaista lukea :)